Welkom

Camping de la Cascade is gelegen in de Belgische Ardennen aan de oever van het riviertje de Amblève. De kleine en rustige camping, zonder vaste jaarplaatsen, heeft een natuurlijk kampeerterrein. De mooiste staanplaatsen liggen direct aan het kabbelende water van de rivier.

het nieuwe seizoen

2024

De camping is geopend van 29 maart tot 29 september 2024. De bar/receptie is in die periode geopend tijdens schoolvakanties en weekends. Daarbuiten is inchecken wel mogelijk via de parlofoon aan de receptie.

Er zijn tentplaatsen (zonder electro) aan de oever. Verder zijn er standplaatsen (mét electro) voor tent, caravan of camper. Voor trekkers te voet of op de fiets altijd plaats op onze tentenweide.

De plaatsen beschikbaar vanaf 14.00 uur, bij vertrek dient de plaats voor 11.00 uur vrij, netjes en opgeruimd te zijn.

nostalgie & traditie

Meer dan 65 jaar ...

Sinds 1955 is Camping de la Cascade in Coo een gevestigde waarde. De kabbelende rivier Amblève, de waterval van Coo, de gezellige steegjes van Petit Coo,… trekken al meer dan 60 jaar natuur- en cultuurliefhebbers aan. 

op enkele stappen van de camping

Coo with the flow

Coo is een deelgemeente van Stavelot. Naast de bekende waterval van Coo, vindt je er verschillende restaurants en terrasjes. PlopsaCoo ligt aan de voet van de waterval, terwijl je verderop je avontuur kan starten bij Coo Adventure.

Wil je wilde dieren spotten of stap je liever de bossen in? Dan kies je voor Wildpark Coo of trek je de wandelschoenen aan voor één van de vele wandelingen in de bergachtige omgeving van Stavelot.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens