Voorzieningen

Receptie

Wij ontvangen je hier met veel plezier* zodra je op je vakantiebestemming in Belgische Ardennen bent gearriveerd. Behalve alle wetenswaardigheden i.v.m. je verblijf op onze camping, kan je ook bij de receptie terecht voor toeristische informatie. Inspiratie voor avontuur kan je hier al opdoen.

*Receptie/bar/broodservice: enkel in het hoogseizoen.

Een authentieke bar

Aan de receptie bevindt er zich ook een gezellige bar*, een bibliotheek met boeken, een piano, gitaar en trekzak en veel spelletjes en een pooltafel.
Een knus terras met, als het weer het toelaat, een geweldig kampvuur.

Vers brood

Ieder ochtend* voorzien we in vers brood op de camping (bar). Dat kan telkens de avond voordien besteld worden aan de receptie.

*Receptie/bar/broodservice: enkel in het hoogseizoen.

Sanitair

Het sanitairgebouw ligt vlak naast de receptie/bar en het terras, mooi centraal op de camping. Er zijn douches en toiletten, gescheiden voor heren en dames. Goed om weten: om een douche te nemen, heb je een €0,5 munt nodig.

Wifi

Wifi (draadloos internet) is gratis en enkel verkrijgbaar in de bar en op het terras. 

Autovrije camping

De camping is een autovrije camping. Op 150m vind je een ruime parking voor je wagen. (zie plattegrond). We vragen tevens geen elektrische wagens op te laden op onze camping. Op 250m van de camping vind je makkelijk enkele publieke laadstations. (meer info aan de receptie).

Betalen

In de bar en de receptie gebeuren alle betalingen met de bankkaart of creditcard.  

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens