Rust op de camping

Rust & respect

— Rustig na 22 uur & stil om 23 uur. 

Op onze rustige camping geniet je van de kalmte en krijg je weer de nodige energie die je misschien verloren hebt. Je kunt op een stoeltje in het gras en in de zon zitten, of een wandelingetje maken door de natuur. Neem je tijd om van je vakantie te genieten.

Camping de la Cascade is een plek waar kampeerders graag hun vakantie doorbrengen voor de rust en natuur.  Mensen die komen om luid en laat te feesten zijn hier niet op hun plaats. Wie het gezellig houdt, de rust en zijn buren respecteert is welkom.

We vragen geen muziek af te spelen op je kampeerplek. Wil je toch genieten, doe dat dan met oortjes.

Tussen 22 uur en 7 uur wordt er niet met de motor of auto op het kampeerterrein gereden, tenzij in een noodsituatie. Auto’s die intussen toekomen, blijven op de parking staan. 

Grote groepen

Groepen (families bij elkaar, scouts, vrijgezellenweekenden, papa of mama weekenden) zijn helaas niet welkom op onze camping. Camping de la Cascade is een kleine camping en we hebben geen apart veld voor groepen. De ervaring heeft geleerd dat groepen vrijwel altijd dominanter aanwezig zijn dan afzonderlijke gezinnen en worden dus niet toegelaten. 


Bezoekers

Kampeerders melden vooraf hun bezoek aan het onthaal (€5/bezoeker/dag). Bezoeker zijn welkom tussen 9u00 en 20u00. Auto’s van bezoekers dienen op de parking geparkeerd. De kampeerders zijn verantwoordelijk voor het doen en laten van hun bezoekers. Bezoekers brengen geen huisdieren mee.

Enkel beperkt bezoek mogelijk om de rust op de camping te behouden.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens