AfbeeldingHome

Kamperen aan de rivier

 

 

Camping de la Cascade is een kleine groen camping aan het riviertje de Amblève. Het ligt midden in de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen.

 

 

Na een hartelijk ontvangst voelt u zich meteen al thuis op deze gezellige camping. In de receptie kunt u terecht voor folders van de vele bezienswaardigheden in de omgeving, uitdagende fietsroutes of een van de vele wandelroutes. Tevens hebben wij een leuke bibliotheek met veel Nederlandstalige boeken.

 

In de vakanties is onze gemoedelijke bar overdag en ´s avonds open. Buiten de vakanties alleen in de weekenden en bij voldoende animo. De espresso is heerlijk en voor de bierliefhebbers is er keus uit 15 soorten bier. Een spelletje spelen met de kinderen, een potje tab-biljart met vrienden, muziek maken op de piano of rustig een boek bij de houtkachel – het is allemaal mogelijk.

 

Op het terras van de bar  maken we  's avonds een goed kampvuur. Marshmallows roosteren, kletsen met de buren, tokkelen op de gitaar of met een lekker biertje in de hand naar het vuur staren - heerlijk toch. 

 

De bar gaat ´s avonds om elf uur dicht en ook het kampvuur maken we uit. Het moet dan stil worden op de camping en daar hechten we zeer aan. Om half twaalf gaan bijna alle lichten uit in het sanitairgebouw en dient het stil te zijn op de camping.

 

​Barbecues op de camping zijn natuurlijk toegestaan. Wegwerp barbecues helaas niet.

 

 

De kinderen kunnen zich urenlang vermaken naast en in de rivier de Amblève of op het recreatieveld naast de camping. Als het minder weer is zijn u en de kinderen van harte welkom in onze bar. Er is een ruime keus aan spelletjes en er zijn meer dan 200 stripboeken. Er zijn twee Go-carts en voor de allerkleinste is er een zandbak.

 

 

 

 

 

Vers brood is in de weekenden en schoolvakanties op bestelling verkrijgbaar. Dan kunt u ook in ons winkeltje terecht voor de hoognodige boodschappen en campinggas

 

Het sanitairgebouw wordt deze winter verder vernieuwd en blijft natuurlijk brandschoon.

                                                                                                                                               

De camping is weer open.                           

                                                                                                                                                        

Voor prijzen en plattegrond kijk onder AANBIEDING
 

 

 

tentje aan het water op rustige camping de la Cascade in Ardennen