AfbeeldingHome

Vakantiehuis

gezellig vakantiehuis in de Ardennen met grote weideSinds 2014 zijn wij de trotse eigenaren van een heerlijk vakantiehuis, vlakbij onze camping. Dit gezellige en zonnige vakantiehuis wordt door ons verhuurd aan rustige groepen van 15 tot 24 personen.

Het huis is prachtig gelegen tegen de berghelling en met uitzicht over de uiterwaarden van de Amblève. Voor het huis garandeert de bijbehorende weide een vrije toegang tot de rivier, bij mooi weer kunnen de kinderen hier heerlijk spelen of op forellen vissen. Als u vroeg opstaat en u kijkt dromerig over het eerste kopje koffie naar buiten dan kunt u, als u geluk heeft, de bevers in de rivier zien zwemmen.

 

gezellig vakantiehuis in de Ardennen met zonnige serreDit sfeervolle huis beschikt over een volledig ingerichte keuken, een ruime woonkamer met twee zithoeken en een zonnige serre met voldoende tafels en stoelen om met 24 man te eten en 8 slaapkamers. Het sanitaire bevindt zich op de eerste verdiepingt en bestaat uit twee toiletten en vijf douches, voor dames en heren gescheiden. Natuuurlijk zijn er voldoende wastafels.

 

 

Buiten is een ruim terras met picknick tafels en een prachtig uitzicht op de rivier. Het hoger gelegen tweede terras heeft een kampvuurplaats en terrasstoelen. Voor de keuken is een overkapping voor de vieze wandelschoenen en de rokers. Hier is tevens het derde toilet.

​Op de begane grond is een slaapkamer met twee bedden, op de eerste verdieping drie slaapkamers met elk twee stapelbedden, op de tweede verdieping tenslotte zijn twee slaapkamers met twee bedden en twee met drie bedden. Alle bedden zijn 1 persoons en voorzien van dekbedden en kussens. De matrasovertrek, de dekbedovertrek en de kussensloop dient u zelf mee te nemen. Keuken en badlinnen eveneens.
 

Ideaal voor families, wandel en fietsvereningingen en rustige groepen. De ligging van het huis en het karakter van de eigenaar maken dit huis absoluut ongeschikt voor feestende en beestende groepen.

 

Er is veel ruimte in en rond het vakantiehuis en er zijn geen directe buren. Het huis is gelegen aan een verkeersluwe doodlopende weg. Parkeren kan op de speciaal aangelegde parking op 40 meter van het huis. Eventueel kunt u de auto bij het huis zetten voor het uitladen van de bagage.

 

Gelegen midden in het groen maar op loopafstand van het gezellige dorpje Coo. Hier vindt u verscheidende restaurantjes, gezellige terrasjes en het kinderpretpark PlopsaCoo.

 

Het huis is een ideale uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen, spectaculaire mountainbike tochten, een kanotocht op de Abléve of avontuurlijke outdoor activiteiten. Mountainbikes en Kano´s kunt u ter plaatse huren en de outdooractiviteiten ter plaatse boeken.

 

Mocht u interesse hebben, meer informatie of een vrijblijvende offerte willen, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

gezellig vakantiehuis in de Ardennen, woonkamer   gezellig vakantiehuis in de Ardennen, woonkamer met houtkachel       

   ​        gezellig vakantiehuis in de Ardennen, mariabeeldje