home

Stacaravan

stacaravan op rustie camping de la Cascade in de ArdennenHelaas, door omstandigheden is de stacaravan in 2021 niet beschikbaar.

De stacaravan staat niet op de camping maar iets verderop, aan een rustig doodlopend weggetje. Dit mooie plekje is ruim 700 m2 en ligt als een terras tege de berghelling. U heeft prachtig vrij uitzicht over het weiland grenzend aan de rivier de Ambléve. Dit weiland verschaft u direct toegang tot de rivier en voldoende speel- en sportruimte voor u en uw kinderen.

De caravan is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over twee slaapkamers, èèn met een tweepersoonsbed en èèn met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast heeft u de beschikking over een ruim woongedeelte met zithoek en eethoek, een keuken en een badkamer met wastafel, douche en toilet.

 

stacaravan op rustige camping de la cascade in de ArdennenNatuurlijk bent u welkom op de camping, in de bar of op ons terras. U kunt bij de receptie terrecht voor informatie, wandelroutes, fietskaarten, het huren van kano´s of het boeken van andere outdooraktiviteiten. Broodbestellen kan natuurlijk ook.

Deze caravan is huisdier en rookvrij.

De bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden. Linnengoed dient u zelf mee te nemen en is niet te huur.

 

De prijs is afhankelijk van het aantal nachten en de periode. Buiten de schoolvakanties betaald u 65,00 per nacht (minimaal 3 nachten) en in de schoolvakanties betaald u €80,00 per overnachting. Dit is inclusief toeristenbelasting, afvalheffing en gebruik van gas, water, elektra en verwarming. De caravan is schoon bij aankomst en u dient hem ook weer schoon achter te laten.